Boli copii

Lista articolelor despre boli copii pe AflaCum.ro

Articole despre boli copii

Citeste cele mai noi articole despre boli copii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre boli copii, pe AflaCum.ro!

Autismul este o tulburare de dezvoltare ce se manifesta prin ruperea contactului cu realitatea exterioara si prin trairea exacerbata a vietii interioare. Din pacate, aceasta afectiune neuropsihiatrica nu are, inca, leac. Totusi, oamenii de stiinta au descoperit o metoda simpla prin care autismul poate fi depistat.

Cercetatorii din Italia au creat o iluzie optica prin intermediul careia se poate descoperi autismul.

Vezi, iluzia optica, aici

Boala unui copil este o experienta dificila pentru orice parinte. Din fericire, multe probleme pot fi evitate, daca simptomele sunt recunoscute la timp. Astazi, iti prezentam o serie de semne importante care te pot pune in garda cu privire la starea de sanatate a copilului tau.

1. Cresterea alunitelor. Daca pe corp apare un punct asimetric, cu mai multe nuante de culoare, mare (mai mult de 6 mm) sau o alunita deja existenta incepe sa creasca, sunt semne care arata ca trebuie sa duci copilul la medicul specialist.

2. Pierderea parului. Sursa acestei probleme este, mai mult ca sigur, ascunsa in interiorul corpului. Motivul este o lipsa de vitamine, cel mai probabil. Pentru a afla motivul real, este necesar sa consulti un pediatru.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.