Cadouri capricorn, cadoul perfect

Lista articolelor despre cadouri capricorn si cadoul perfect pe AflaCum.ro

Articole despre cadouri capricorn si cadoul perfect

Citeste cele mai noi articole despre cadouri capricorn si cadoul perfect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cadouri capricorn si cadoul perfect, pe AflaCum.ro!

O persoana aflata in zodia Capricornului este nascuta in perioada 21 decembrie - 19 ianuarie. Se spune despre acesti nativi ca sunt inteligenti, ambitiosi, seriosi, pragmatici si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Dupa aceasta scurta descriere, e lesne de inteles ca darul potrivit pentru un capricorn nu poate fi unul superficial.

Cel mai potrivit cadou pentru un capricorn trebuie sa fie o prelungire a activitatilor importante din viata lui. Ia in calcul, insa, ca nu ai de-a face cu un robot, asa ca nu e de dorit sa depasesti limita in ceea ce priveste aspectul practic al cadoului.

Cadouri pentru femeia din zodia capricorn

O persoana aflata in zodia Varsatorului este nascuta in perioada 20 ianuarie - 18 februarie. Se spune despre acest nativ ca este sociabil si ca tine foarte mult la prieteni,  astfel ca se va bucura daca, de ziua lui, va avea casa plina si cat mai multi cunoscuti ii vor transmite urarile lor de bine.

Un varsator e caracterizat de nonconformism si extravaganta, asa ca tine cont de aceste aspecte cand ii cumperi cadoul de ziua sa.

1. Haine.  Daca ii cumperi haine, nici sa nu te uiti la cele cu croiala clasica si la culorile terne. Varsatorul vrea sa socheze prin vestimentatie, sa atraga atentia asupra unicitatii si originalitatii sale. Croielile cele mai ciudate, accesoriile neobisnuite si, mai ales, combinatiile de culori pe care nimeni altcineva nu ar indrazni sa le poarte sunt elemente reprezentative pentru stilul Varsatorului.

Cadoul de Craciun reprezinta o alegere dificila pentru orice roman. Daca vrei sa impresionezi partenerul de viata, parintii, prietenii sau colegii de munca, trebuie sa alegi pentru fiecare cadoul potrivit, avand grija sa nu ramai fara bani chiar de Sarbatori. Asadar, ai nevoie de inspiratie si de ceva timp pierdut. Daca esti in impas din cauza unei crize de idei, suntem aici sa te ajutam cu cateva sfaturi.

Poate nu crezi, dar poti cumpara un cadou frumos si cu bani mai putini. Iti prezentam, mai jos, doar cateva exemple:

1. Incarcator de urgenta pentru telefonul mobil si Ipod. Bateria de la telefonul mobil cedeaza cand te astepti mai putin, asa ca  un asemenea cadou este binevenit pentru oricine. Incarcatorul compact pentru telefonul mobil si Ipod functioneaza cu o baterie AA si asigura inca doua ore de functionare pentru telefonul mobil sau pentru Ipod. Costa intre 40 si 50 lei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.