Horoscop

Lista articolelor despre horoscop pe AflaCum.ro

Articole despre horoscop

Citeste cele mai noi articole despre horoscop publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre horoscop, pe AflaCum.ro!

O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre acesti nativi ca sunt romantici, sociabili, diplomati, gratiosi. La capitolul defecte, Balanta e, in general, cuprinsa de indecizie, asta din cauza dorintei de a impaca pe toata lumea.

Cadouri pentru femeie Balanta:

Considerata de multi iubita ideala, femeia aflata sub acest semn astral este imaginea feminitatii, gratiei, pasiunii. Asadar, de ziua sa chiar trebuie sa te porti special. Ideal ar fi sa ii cumperi mai multe cadouri, pe care sa i le oferi din ora in ora, sa zicem. Iata cateva sugestii:

Numarul Soarelui tine de astrologie, de ziua si luna in care te-ai nascut. Acesta poate dezvalui detalii importante despre personalitatea, caracterul si temeperamentul pe care le posezi.

Numarul soarelui variaza de la 1 la 9. Fiecare cifrae detine o vibratie si o energie speciala, cu rol esential in viata ta. Astazi, iti aratam cum se calculeaza numarul soarelui, dar si ce trasataturi exista in cazul fiecarei cifre.

Cum se calculeaza numarul soarelui:

O persoana aflata in zodia Fecioara este nascuta in perioada 23 august - 22 septembrie. Se spune despre acesti nativi ca sunt foarte inteligenti, modesti, implicati, organizati si veseli.

O fecioara isi selecteaza cu atentie prietenii. Asa ca daca ai ajuns in cercul sau, inseamna ca ai meritat. Iar daca ai meritat, nu vrei sa strici impresia foarte buna, oferindu-i, de ziua sa, un cadou nepotrivit. Iar daca Fecioara mai e si iubita ta, darul trebuie sa fie cu adevarat iesit din comun. Altfel, sigur se va arata nemultumita. Si asta pentru ca Fecioarele sunt niste pretentioase. Aceasta trasatura este un efect al perfectionismului de care ele dau dovada.

Cadouri pentru femeia Fecioara:

O persoana aflata in zodia Varsatorului este nascuta in perioada 20 ianuarie - 18 februarie. Se spune despre acest nativ ca este sociabil si ca tine foarte mult la prieteni,  astfel ca se va bucura daca, de ziua lui, va avea casa plina si cat mai multi cunoscuti ii vor transmite urarile lor de bine.

Un varsator e caracterizat de nonconformism si extravaganta, asa ca tine cont de aceste aspecte cand ii cumperi cadoul de ziua sa.

1. Haine.  Daca ii cumperi haine, nici sa nu te uiti la cele cu croiala clasica si la culorile terne. Varsatorul vrea sa socheze prin vestimentatie, sa atraga atentia asupra unicitatii si originalitatii sale. Croielile cele mai ciudate, accesoriile neobisnuite si, mai ales, combinatiile de culori pe care nimeni altcineva nu ar indrazni sa le poarte sunt elemente reprezentative pentru stilul Varsatorului.

O persoana aflata in zodia Capricornului este nascuta in perioada 21 decembrie - 19 ianuarie. Se spune despre acesti nativi ca sunt inteligenti, ambitiosi, seriosi, pragmatici si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Dupa aceasta scurta descriere, e lesne de inteles ca darul potrivit pentru un capricorn nu poate fi unul superficial.

Cel mai potrivit cadou pentru un capricorn trebuie sa fie o prelungire a activitatilor importante din viata lui. Ia in calcul, insa, ca nu ai de-a face cu un robot, asa ca nu e de dorit sa depasesti limita in ceea ce priveste aspectul practic al cadoului.

Cadouri pentru femeia din zodia capricorn

Barbatii Leu pot fi foarte atragatori si au de obicei multe admiratoare.

Daca doriti sa aveti o relatie cu un nativ al acestei zodii, veti realiza ca Leii sunt foarte puternici si ca pot parea rautaciosi. Leilor trebuie sa le aratati ca sunteti puternice si ca stiti cum sa va comportati in preajma lor, demonstrandu-le, totodata, ca ii adorati si ca ii apreciati.

Iata ce puteti face pentru a avea o relatie de succes cu nativii zodiei Leu:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.