Cafea consum

Lista articolelor despre cafea consum pe AflaCum.ro

Articole despre cafea consum

Citeste cele mai noi articole despre cafea consum publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cafea consum, pe AflaCum.ro!

Cafeaua este consumata la scara larga pe tot Mapamondul. Practic, omul modern nu poate trai fara aceasta licoare  minunata, devenita chiar o cultura, in multe zone ale lumii. Din pacate, pe langa efectele pozitive ale consumului de cafea, exista si efecte nocive, mai ales daca ne raportam la consumul excesiv.

Semne ca bei prea multa cafea:

1. Probleme cu stomacul. Cafeaua are un efect laxativ. Elibereaza un hormon care determina stomacul sa accelereze activitatea in colon. Consumul excesiv poate duce, astfel, la diaree. In plus, cafeaua favorizeaza refluxul gastro-esofagian. Daca ai probleme cu stomacul, este mai bine sa reduci consumul de cafea.

Cafeaua este o bautura excelenta, daca stii cum, cand si cat sa o consumi. Bauta haotic si in cantitati foarte mari, aceasta bautura cu aroma unica devine un inamic pentru organism.

Astazi, iti aratam cum sa bei in mod corect cafeaua.

1. Consuma cafea inainte de a supune creierul la un mare efort. Cercetatorii au demonstrat ca memoria poate fi imbunatatita pe termen lung cu ajutorul cafeinei. Astfel, cafeaua impinge creierul de la spate si-l determina sa scoata din sertar informatii vechi, de care, bineinteles, ai nevoie. Spre exemplu, 200 mililitri de cafea imbunattesc memoria vreme de 24 ore.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.