Cal

Lista articolelor despre cal pe AflaCum.ro

Articole despre cal

Citeste cele mai noi articole despre cal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cal, pe AflaCum.ro!

Caii sunt un simbol al fortei fizice si al libertatii fara restrictii. Ei reprezinta, poate, cele mai frumoase si gratioase animale de pe planeta. Iti prezentam in cele ce urmeaza 10 dintre cele mai frumoase rase de cai. Imaginile iti vor bucura sufletul!

Frizianul este o rasa de cai originara din Friesland, Olanda. Acest cal e foarte gratios si agil, avand in vedere dimensiunea sa.

frizian

Un cal de rasa ar trebui sa coste o avere. Nu si in Romania, acolo unde ideea de normalitate e usor diferita fata de alte state europene si nu numai...Spre exemplu, un cal din rasa pur sange arab se vinde in tara noastra cu un pret de patru sute de ori mai mic decat in alte tari! Astfel, statul roman pierde bani grei…

Cat costa un pur sange arab in Romania? Un exemplar ajuns de curand la maturitate poate fi cumparat cu doar 3000 dolari, iar unul mai in varsta chiar si cu 1000-1200 dolari...

Cat costa un pur sange arab in strainatate? Un cal tanar din aceeasi rasa poate fi cumparat si cu 1,2 milioane de dolari, in tari precum Turcia!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.