Calmitate, persoana calma

Lista articolelor despre calmitate si persoana calma pe AflaCum.ro

Articole despre calmitate si persoana calma

Citeste cele mai noi articole despre calmitate si persoana calma publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calmitate si persoana calma, pe AflaCum.ro!

Lucrezi intr-un mediu stresant, unde simti ca iti poti pierde cumpatul in orice clipa? Poate chiar sunt momente cand primesti jigniri, fie de la superiori sau chiar de la apropiati! Primul instinct este, evident, sa raspunzi. Te enervezi si vrei sa faci dreptate! Poate parea calea cea corecta, dar nu e asa. Emotiile negative iti fac mult rau.

Invata cum sa eviti un conflict, sa nu-l alimentezi. Un proverb oriental spune: Pentru a aplauda, ai nevoie de doua palme. La fel e si in cazul conflictelor. Pentru o cearta, e nevoie de minimum doua persoane. Daca ramai calm/a intr-o astfel de situatie tensionata, vei evita conflictul. Probabil, te gandesti ca e imposibil sa iti infranezi sentimentele negative atunci cand stii ca ai dreptate? E dificil, dar nu imposibil.

Cum sa ramai calm in orice situatie. Tot ceea ce iti transmite interlocutorul este proiectia starii sale interioare. Nu are nicio legatura cu tine. Esti in fata acelei persoane intr-un moment nepotrivit. Concret, daca un coleg de munca(seful) iti spune ca nu ai indeplinit bine o sarcina, primul instinct va fi sa te aperi si sa contesti spusele sale, deoarece te simti nedreptatit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.