Calorifere, caldura iarna

Lista articolelor despre calorifere si caldura iarna pe AflaCum.ro

Articole despre calorifere si caldura iarna

Citeste cele mai noi articole despre calorifere si caldura iarna publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calorifere si caldura iarna, pe AflaCum.ro!

Iarna grea cu multa zapada si ger naprasnic da mari batai de cap romanilor! In case, caloriferele fac cu greu fata cerintelor, iar facturile au valori uriase. Pentru cei care nu isi permit sa plateasca sute de lei in fiecare luna si vor sa faca economie, exista o solutie ieftina si eficienta.

Poti incalzi casa fara sa dai drumul la calorifere! Stim, pare o gluma, dar se poate! Iata cum.

Ai nevoie de:

Inainte de a da drumul la caldura in casa, este foarte important sa cureti caloriferele. Altfel, caloriferele nu vor da randament, iar tu nu vei reusi sa faci deloc economie.

Cum sa faci aerisirea caloriferelor? Iti aratam in cele ce urmeaza.

- asigura-te ca centrala este oprita.

Te-ai saturat sa platesti sume astronomice pe facturile de la RADET? Esti suparat ca dai o groaza de bani,  desi niciodata nu e suficient de cald in casa? Nu dispera! Exista solutii ieftine si eficiente pentru pastrarea caldurii in interiorul caminului tau.

Fie ca stai la bloc sau la casa, tine cont de aceste sfaturi! Nivelul de confort va creste, iar ecnonomiile sunt asigurate!

1. Izoleaza peretii. Aceasta e o masura foarte importanta pentru reducerea consumului de caldura, mai ales daca locuiesti intr-un apartament mai vechi. Prin izolarea exterioara a peretilor cu polistiren vei reduce factura la intretinere cu pana la 50%. Un strat de 10 cm de polistiren la exterior este echivalentul  unui rand in plus de caramizi!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.