Camera hotel

Lista articolelor despre camera hotel pe AflaCum.ro

Articole despre camera hotel

Citeste cele mai noi articole despre camera hotel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre camera hotel, pe AflaCum.ro!

Cazarea intr-un hotel a devenit, in mare masura, o banalitate in societatea omului modern. Cine nu a stat macar o noapte intr-o camera de hotel?! Probabil ca putini dintre noi. Stim, asadar, cum arata o astfel de incapere si mai stim ca exista un set de reguli clare cu privire la acest model de cazare. Exista, insa, anumite reguli nescrise, dar pe care am putea sa le punem in practica; din respect pentru sine si pentru a lasa o impresie buna gazdelor noastre.

Suntem in secolul al XXI-lea, dar asta nu ne scuteste de necunoastere. In ceea ce priveste camera de hotel, sunt anumite situatii destul de neclare pentru multi dintre clienti. Se lasa sau nu bacsis cameristei? Facem patul inainte de a parasi camera de hotel? Doua intrebari din seria nu stiu ce sa spun. Sa vedem, asadar, care ar fi raspunsurile!

Cum sa te comporti in camera de hotel. Cateva reguli nescrise:

Hotelul este locul in care locuiesti pe timpul unei vacante sau chiar qatunci cand te afli intr-o vizita de lucru. Inainte de a parasi aceasta locatie, poate vei fi tentat/a sa iei ceva suveniruri din acest loc. Unii spun ca nu e proasta-crestere sa faci asta. Altii sunt de acord cu fenomenul. In orice tabara te-ai afla, trebuie sa stii ce ai voie sa iei din camera de hotel si ce nu.

Ce obiecte poti lua din camera de hotel:

- consumabilele, cum ar fi sapunul, samponul, gelul de dus etc, sunt obiecte pe care le poti lua acasa fara probleme. Hotelierii nu se supara. Totusi, ar fi de preferat sa folosesti astfel de produse cata vreme stai la hotel. Daca ai ce lua acasa, probabil nu stai foarte bine la capitolul igiena, ceea ce nu e deloc de recomandat…

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.