Ce poti lua si ce e interzis sa iei din camera de hotel

Ce poti lua si ce e interzis sa iei din camera de hotel

Hotelul este locul in care locuiesti pe timpul unei vacante sau chiar qatunci cand te afli intr-o vizita de lucru. Inainte de a parasi aceasta locatie, poate vei fi tentat/a sa iei ceva suveniruri din acest loc. Unii spun ca nu e proasta-crestere sa faci asta. Altii sunt de acord cu fenomenul. In orice tabara te-ai afla, trebuie sa stii ce ai voie sa iei din camera de hotel si ce nu.

Ce obiecte poti lua din camera de hotel:

- consumabilele, cum ar fi sapunul, samponul, gelul de dus etc, sunt obiecte pe care le poti lua acasa fara probleme. Hotelierii nu se supara. Totusi, ar fi de preferat sa folosesti astfel de produse cata vreme stai la hotel. Daca ai ce lua acasa, probabil nu stai foarte bine la capitolul igiena, ceea ce nu e deloc de recomandat…

- obiecte destinate promovarii respectivului hotel. Canile , pixurile sau carnetrlee sunt obiecte pe care ar fi bine sa nu le iei, chiar daca hotelierii nu au nimic impotriva. Sunt obiecte ceva mai scumpe. Cei care le creeaza isi pot permite sa piarda cam 1 din 5 astfel de obiecte. Totusi, reclama involuntara pe care o faci folosind in exterior o cana cu logo-ul unui anumit hotel e mai valoroasa decat costul obiectul!

Ce obiecte e interzis sa iei din camera de hotel:

- prosoape. Multi turisti au obisnuinta de a lua prosoapele din camera de hotel acasa. Gresit! Acestea ar trebui lasate in baie. Personalul de la curatenie se va ocupa de spalarea prosoapelor care vor ajunge la un nou client.

- uscatoare de par, lampi, telecomenzi, televizoare, tablouri, pilotele, asternuturi.

Citeste si: Esti plecat in vacanta? Te invatam cum sa te protejezi de hoti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cazarea intr-un hotel a devenit, in mare masura, o banalitate in societatea omului modern. Cine nu a...
Auzim si vedem de multe ori, mai ales in sezonul estival, stiri despre prosoape furate din diverse...
Hotelurile fac parte, in general, din aventurile noastre de vacanta. Pentru ca nimic sa nu afecteze timpul...