Cancer osos

Lista articolelor despre cancer osos pe AflaCum.ro

Articole despre cancer osos

Citeste cele mai noi articole despre cancer osos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cancer osos, pe AflaCum.ro!

Acid ibandronic Sandoz se utilizeaza pentru prevenirea "evenimentelor osoase" (fracturi osoase sau complicatii osoase care necesita tratament) la pacientii cu cancer de san si metastaze osoase (cand cancerul s-a raspandit la nivelul oaselor).

Acid ibandronic Sandoz este un medicament care contine substanta activa acid ibandronic. El este disponibil sub forma de comprimate albe (50 mg).

Acid ibandronic Sandoz este un medicament "generic". Aceasta înseamna ca Acid ibandronic Sandoz este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE). Medicamentul de referinta pentru Acid ibandronic Sandoz este Bondronat. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Cancerul osos este o forma de cancer ce afecteaza oasele, intalnita  de obicei la copii si adolescenti.

Orice os din organism poate fi afectat, dar cel mai ades sunt afectate oasele lungi din alcatuirea bratelor si picioarelor.

Cancerul osos se refera strict la formele de cancer ce afecteaza direct osul si nu la raspandirea celulelor cancerigene (din alte parti ale corpului) la oase.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.