Candidoze, antimicotic

Lista articolelor despre candidoze si antimicotic pe AflaCum.ro

Articole despre candidoze si antimicotic

Citeste cele mai noi articole despre candidoze si antimicotic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre candidoze si antimicotic, pe AflaCum.ro!

Diflazon este indicat pentru profilaxia infectiilor candidozice in cazul transplantului de celule stem hematopoietice si la pacienti cu neoplazii care primesc citostatice sau radioterapie.

Compozitie: 

Diflazon 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg.

Citeste prospectul medicamentului Sostatin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Micoze cauzate de agenti sensibili, avand diferite localizari (piele, par, unghii), cand tratamentul local este insuficient: micoze ale tubului digestiv, vagin, micoze sistemice localizate sau diseminate.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand ketoconazol 200 mg si excipienti (cutie cu 10 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Stamicin, pulbere suspendabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Curativ, pentru tratamentul diferitelor forme de candidoze digestive si cutanate; profilactic pentru a preveni aparitia candidozelor digestive si cutanate, se administreaza concomitent cu antibioticele antibacteriene cu spectru larg de actiune utilizate mai mult de 7 zile, dupa cure prelungite cu hormoni glucocorticoizi, la bolnavii tratati cu imunosupresoare sau la cei debili postoperator.

Prezentare: Flacoane cu 6 g pulbere suspendabila continand cate 400.000 UI/nistatina, antibiotic extras din culturi de Streptomyces noursei.

Citeste prospectul medicamentului Mico-flusemidon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: candidoze cutanate: intertrigo ale pliurilor, vulvite, balanite, eritem fesier, inflamatii anale, onico - si perionicomicoze, tricofitii; dermatofitii ca: foliculite cu Torulopsis glabrata, eczema marginala Hebra; Pitiriasis versicolor; dermatomicoze suprainfectate cu germeni grampozitivi.

Compozitie: 100 g crema contine: Bifonazol 1g; Excipienti q.s.

Citeste prospectul medicamentului Mycospor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Proprietati

Bifonazolul este un derivat imidazolic cu un spectru larg antimicotic care include dermat ofiti,levuri,mucegaiuri si alti fungi ca Malassezia furfur. Este de asemeni eficient asupra Corynebacterium minutissimum.

Citeste prospectul medicamentului Lomexin, crema vaginala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Candidoze cutanate,intertrigo (in special genito-crural, anal, perinal), onyxis si perionyxis, dermatofite ale pielii glabre,pitiriasis versicolor.

Compozitie si mod de prezentare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Gyno-Daktarin capsule vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Gynozol, capsule vaginale gelatinoase moi si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Flucovim, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice:...
Citeste prospectul medicamentului Clotrimazol, comprimate vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului CLOTRIMAZOL , solutie pentru uz extern si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Biazol, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Dermatofitoze:Tinea...