Caramele casa

Lista articolelor despre caramele casa pe AflaCum.ro

Articole despre caramele casa

Citeste cele mai noi articole despre caramele casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre caramele casa, pe AflaCum.ro!

Caramelele reprezinta un deliciu cremos si gustos pe care atat copiii, cat si adultii il iubesc. In varianta de casa, caramelele sunt si mai delicioase, fiind, in egala masura, distractiv de preparat. Azi, ti-am pregatit o reteta aparte: caramelele astea nu-ti vor provoca niciun lesin, deoarece nu vor iesi atat de dulci :)

Caramele cu smantana. Ingrediente:

- 30 grame de unt;

Caramelele reprezinta un deliciu cremos si gustos pe care atat copiii, cat si adultii il iubesc. In varianta de casa, caramelele sunt si mai delicioase, fiind, in egala masura, distractiv de preparat. Atentie, insa! Gatitul cu zahar este o stiinta si necesita o anumita precizie. Cheia preparararii unor caramele gustoase si sanatoase? Respectarea retetei si folosirea unui termometru digital pentru gatit.

Caramele de casa. Ingrediente:

- 240 mililitri(o cana) de smantana de gatit;

Vrei sa prepari rapid ceva dulce si nu ai nici macar o idee? Te ajutam cu o reteta simpla, de pe urma careia te vei bucura de un gust minunat, asa cum poate ai mai simtit doar in copilarie. Ne referim la caramelele de casa.

Ingrediente: 

- 50 g de unt;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.