Case 1 euro

Lista articolelor despre case 1 euro pe AflaCum.ro

Articole despre case 1 euro

Citeste cele mai noi articole despre case 1 euro publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre case 1 euro, pe AflaCum.ro!

Unii oameni viseaza sa aiba o casa confortabila, mica. Altii ar vrea sa traiasca intr-un conac langa mare, daca se poate. In zilele noastre, nu mai e atat de greu sa-ti indeplinesti visul, deoarece unele locuinte se vand pentru doar 4-5 lei, in timp ce altele sunt oferite gratuit!

In ciuda faptului ca preturile din zona imobiliara sunt foarte mari, exista ceva alternative, potrivite mai ales daca nu dispui de multi bani. In acest sens, iti dam o mana de ajutor. Iata cateva locuri din lume unde poti cumpara o casa cu 5 lei sau chiar o poti primi gratis!

Sambuca, Italia. Italia a declansat o moda a caselor vechi vandute cu doar 1 dolar(4-5 lei). Aceste locuinte sunt situate in diferite sate din diferite regiuni ale tarii prea putin populate. O multime de tineri din intreaga lume au fost si sunt interesati de aceste oferte incredibile! Sambuca, spre exemplu, este unul dintre numeroasele sate italiene unde exista inca locuinte care costa doar 1 dolar. Exista, evident, anumite conditii. Ai obligatia sa investesti in renovarea locuintei 15 000 dolari in maximum 3 ani.

Ai vrea sa cumperi o casa cu numai 1 euro? Probabil, ti se pare o gluma proasta, insa nu e deloc asa. Exista un oras din Europa in care se intampla minunea: sute de case sunt vandute la pretul de 1 euro.

Cum sa cumperi o casa  cu 1 euro. Exista o conditie importanta!

- Ollolai e orasul din Italia, Sardinia centrala unde o casa se vinde cu un singur euro.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.