Ceapa rosie

Lista articolelor despre ceapa rosie pe AflaCum.ro

Articole despre ceapa rosie

Citeste cele mai noi articole despre ceapa rosie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ceapa rosie, pe AflaCum.ro!

Ceapa rosie nu trebuie sa lipseasca de pe masa unei gospodine.  Este mai dulce decat cea alba, ustura mai putin si contine de doua ori mai multi antioxidanti. Contine vitaminele A, B si C, saruri minerale, substante cu caracter antibiotic, ce pot preveni raceala si gripa.

Astazi, iti prezentam chutney de ceapa rosie. Ce inseamna chutney? Este un condiment picant  pe baza de legume( in cazul nostru ceapa rosie), originar din India.

Ingrediente:

Toamna si iarna sunt anotimpurile in care vremea devine mai rece si atrage dupa sine o serie de boli specifice.

Raceala si gripa sunt cauzate de virusi, organisme infectioase care patrund in celulele din organism si se inmultesc, omorand celulele gazde si raspandindu-se in intreg organismul. Virusii de raceala infecteaza celulele din sistemul respirator superior, iar virusul gripei ataca celulele din partea inferioara a acestuia, cauzand simptome mai grave decat cele ale racelilor obisnuite. Iata cum puteti preveni raceala sau gripa:

Igiena adecvata:

Ceapa rosie este leguma cea mai populara atunci cand vine vorba de prevenirea racelii si a gripei.

Folosita in bucatarie la prepararea ciorbei de fasole si in salata greceasca, ceapa rosie este recomandata de medici in diferite afectiuni.

Proprietati:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.