Ciclu menstrual, diafragma

Lista articolelor despre ciclu menstrual si diafragma pe AflaCum.ro

Articole despre ciclu menstrual si diafragma

Citeste cele mai noi articole despre ciclu menstrual si diafragma publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciclu menstrual si diafragma, pe AflaCum.ro!

Daca incercati sa concepeti un copil si metodele traditionale nu dau roade, puteti sa va folositi de diafragma contraceptiva, pentru a ramane insarcinate, dupa cum urmeaza:

Tineti o evidenta a ciclului menstrual, pentru a determina perioada cea mai fertila, pentru conceperea unui copil si anume in timpul ovulatiei.

Folositi un kit pentru prezicerea ovulatiei, pentru a stii exact cand sunteti cel mai fertile.

Ovulatia are loc la un moment dat al ciclului menstrual, atunci cand un ovul matur este eliberat din ovar, este preluat de tubul falopian si are sansa sa fie fertilizat, daca intra in contact cu un spermatozoid.

Asadar, aceasta este perioada optima de concepere a unui copil. Iata cum se calculeaza ovulatia, folosind diferite metode:

1. Metoda calendarului:
Tineti o evidenta a ciclului menstrual. Aceasta metoda este cea mai exacta, insa nu este deloc usoara. Observati ciclurile menstruale in fiecare luna cu ajutorul unui calendar, incercuind prima zi de menstruatie si urmarind durata ciclului, care este in medie de 28 de zile.

O data cu inaintarea in varsta, femeile prezinta anumite schimbari hormonale si fizice, specifice incetarii ciclului menstrual.

Iata care sunt simptomele menopauzei:

Ciclurile menstruale neregulate, de intensitate si durata mai mica sau mai mare decat a ciclului normal. Este bine de stiut ca timp de un an de la intrarea la menopauza femeile mai pot ramane insarcinate.  

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.