Concepere copil

Lista articolelor despre concepere copil pe AflaCum.ro

Articole despre concepere copil

Citeste cele mai noi articole despre concepere copil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre concepere copil, pe AflaCum.ro!

Ovulatia are loc la un moment dat al ciclului menstrual, atunci cand un ovul matur este eliberat din ovar, este preluat de tubul falopian si are sansa sa fie fertilizat, daca intra in contact cu un spermatozoid.

Asadar, aceasta este perioada optima de concepere a unui copil. Iata cum se calculeaza ovulatia, folosind diferite metode:

1. Metoda calendarului:
Tineti o evidenta a ciclului menstrual. Aceasta metoda este cea mai exacta, insa nu este deloc usoara. Observati ciclurile menstruale in fiecare luna cu ajutorul unui calendar, incercuind prima zi de menstruatie si urmarind durata ciclului, care este in medie de 28 de zile.

Perioada perinatala dureaza de la conceperea unui copil pana la 6 saptamani dupa nastere.

Unul din 200 de copii mor in aceasta perioada, din diferite cauze, cum ar fi: avorturi spontane, boli congenitale, sindromul mortii subite a sugarului, in timpul nasterii, avorturi voluntare, etc.

Parintii bebelusilor care mor, sunt egali cu cei care supravietuiesc. Exista o serie de metode prin care acestia poti fi ajutati sa-si depaseasca durerea:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.