Claritromicina, infectii

Lista articolelor despre claritromicina si infectii pe AflaCum.ro

Articole despre claritromicina si infectii

Citeste cele mai noi articole despre claritromicina si infectii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre claritromicina si infectii, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Klacid, suspensie de uz pediatric si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice.

Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.

Citeste prospectul medicamentului Klacid, tablete pediatrice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringean (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.

Prezentare farmaceutica: Folii continand 10 si, respectiv, 14 tablete peliculate de 250 mg.

Citeste prospectul medicamentului  Claritromicina, suspensie uz pediatric si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina.

Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale.

Citeste prospectul medicamentului  CLARITROMICINA 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la claritromicina, în special:

- Infectii ale nazofaringelui: amigdalite, faringite si ale sinusurilor paranazale.

Febra organismului uman nu e o placere pentru nimeni, dar este absolut necesara. Cand febra se instaleaza, inseamna ca in organism exista o infectie sau, mult mai rar, alte probleme mai grave precum cancerul! Iata alte lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre febra:

- cand faci febra, organismul lupta impotriva unei infectii. Hipotalamusul este o portiune veche a creierului care controleaza temperatura. Uneori, el o fixeaza la o valoare mai inalta, spre exemplu pentru a lupta mai bine impotriva unei infectii. Febra este, asadar, un mecanism de aparare.

- frisoanele se instaleaza cand corpul trebuie sa produca acea diferenta in plus pana la valoarea fixata de catre hipotalamus. In contractiile musculare rezulta caldura.

Nu exista om caruia sa nu-i fi amortit, macar o data in viata, degetele de la maini si de la picioare. Daca se intampla rar, nu e nicio problema. Cand frecventa amortelilor creste, insa, e cazul sa iti pui semne de intrebare si sa mergi la medic.

Cand apare parestezia(amortirea mainilor):

- cand dormi pe mani, desenezi, folosesti intensiv mana, fie ca scrii pe hartie sau la calculator. In mod normal, amorteala dispare dupa cateva minute sau chiar mai repede daca faci un mic masaj si intinzi mainile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Streptococul este o infectie bacteriana ce afecteaza amigdalele si peretele posterior al faringelui si care se manifesta...
Cancerul la plamani este al doilea cel mai frecvent tip de cancer si este cauzat de cresterea...
Problema fertilitatii afecteaza peste 30% dintre femeile din Romania care au depasit 35 de ani. Din pacate,...
Citeste prospectul medicamentului Tenutan, capsule 100 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Timentin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Timentin este...
Citeste prospectul medicamentului Tagremin (Co-trimoxazole 480) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...