Contact sexual, contraceptie orala

Lista articolelor despre contact sexual si contraceptie orala pe AflaCum.ro

Articole despre contact sexual si contraceptie orala

Citeste cele mai noi articole despre contact sexual si contraceptie orala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre contact sexual si contraceptie orala, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Postinor, tablete, implant si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptie orala, destinata in exclusivitate femeilor cu contacte sexuale ocazionale si/sau neplanificate. Femeilor care au contacte sexuale mai frecvente, le este recomandata administrarea continua de contraceptive combinate.

Actiune terapeutica: Levonorgestrel este un progestogen care inhiba implantarea ovulului in endometru, stimuleaza motilitatea tubala si creste vascozitatea mucusului cervical. Administrat la mijlocul ciclului, el inhiba ovulatia.

Spatiul este fascinant prin tot ceea ce ofera: peisaje nemaivazute si mistere adanci care asteapta sa fie deslusite. Din acest punct de vedere, astronautii sunt privilegiati: ei vad si observa ceea ce oamenii de rand doar viseaza.

Te-ai gandit, insa, vreodata, cum decurge viata de muritor a unui cosmonaut? Cum isi satisface nevoile fiziologice sau daca are posibilitatea de a face...sex? Ei bine, unul dintre oamenii care au strabatut spatiul, s-a destainuit cu privire la intimitatile petrecute departe de Terra. Cei de la Gizmodo au realizat un alt fel de interviu cu astronautul Mike Massimino, care a ajuns in spatiu de doua ori, pentru a ajuta la repararea telescopului Hubble. I-au pus intrebari cu privire la sex, dar si privind functiile mai putin atragatoare ale corpului uman.

, a spus Massimino, adaugand ca o intrebare mai potrivita ar fi legata de sexul in spatiu in vederea procrearii. <Daca vrei sa faci sex nu pentru a te inmulti, ci doar pentru experienta, asta e ceva. Dar cum s-ar dezvolta un fetus in lipsa gravitatiei? Probabil ca lucrurile nu ar decurge atat de bine>, a spus cosmonautul.

Citeste prospectul medicamentului Rigevidon, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptia orala. Tulburari functionale de sangerare menstruala. Dismenoree. Sindrom premenstrual.

Compozitie: Fiecare drajeu contine 0,15 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol.

Citeste prospectul medicamentului Marvelon, contraceptie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptia orala.

Compozitie: Fiecare pachet contine 21 de tablete. Fiecare tableta contine: desogestrel (un progestogen) 0,15 mg; ethynilestradiol (un estrogen) 0,03 mg.

Citeste prospectul medicamentului Exluton, tablete pentru uz oral si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptia orala.

Compozitie: Fiecare tableta contine 0,5 mg linestrenol.

Citeste prospectul medicamentului Femoden, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatie: Contraceptia orala.

Actiune terapeutica: Contraceptiv oral monofazic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa