Cum sa respiri adanc, tehnica respiratie

Lista articolelor despre cum sa respiri adanc si tehnica respiratie pe AflaCum.ro

Articole despre cum sa respiri adanc si tehnica respiratie

Citeste cele mai noi articole despre cum sa respiri adanc si tehnica respiratie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cum sa respiri adanc si tehnica respiratie, pe AflaCum.ro!

Respiratia in diafragma sau abdominala este procesul de respiratie adanca, ce are ca scop oxigenarea in mod corespunzator a intregului organism, pentru a evita pierderea suflului, starile de anxietate, stabilizand, totodata, pulsul si presiunea arteriala.

Iata cum trebuie sa respirati adanc:  

Respirati incet si adanc pe nas, permitand aerului sa va umple complet plamanii, evitand tentatia de a expira rapid, inainte de a inspira complet. Va trebui sa exersati putin acest tip de respiratie, deoarece majoritatea oamenilor timd sa respire rapid si usor.

Alergatul prezinta o serie de beneficii, cum ar fi: reducerea stresului, intarirea musculaturii si intarirea organismului.

Rezistenta la alergare nu este un lucru usor de obtinut, insa poate fi crescuta, dupa cum urmeaza:

Cumparati-va o pereche de pantofi pentru alergat si incepeti sa va antrenati, pe asfalt, pamant sau pe iarba. Alergati pana cand picioarele incep sa va arda si simtiti ca nu mai puteti respira ( in jur de 5-10 minute pentru incepatori).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.