Curatenie bucatarie, substante curatare

Lista articolelor despre curatenie bucatarie si substante curatare pe AflaCum.ro

Articole despre curatenie bucatarie si substante curatare

Citeste cele mai noi articole despre curatenie bucatarie si substante curatare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre curatenie bucatarie si substante curatare, pe AflaCum.ro!

Produsele de curatare din comert nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru mentinerea curateniei in bucatarie! Unele nu curata in profunzime obiectele pline de praf, de grasime sau de calcar, costa destul de mult si contin substante toxice.

Daca te-ai saturat sa dai bani pe produsele de curatare si tot nu e luna in bucataria ta, ai acum o alternativa ieftina, sanatoasa si eficienta.

De ce ai nevoie:

1. Conservele expirate, care ocupa prea mult spatiu in camara. Este indicat sa verificam periodic aceste bunuri, pentru a vedea ce trebuie sa aruncam, pentru a decongestiona spatiul.

2. Cartile de bucate, pe care le folosim rar, deoarece ocupa prea mult spatiu si sunt inutile, mai ales in era tehnologiei, cand putem gasi orice reteta online.

3. Suporturile de cutite, deoarece putem sa pastram aceste ustensile de bucatarie intr-un sertar, fara a incarca prea mult blaturile mobilierului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.