15 articole care nu au ce cauta in bucatarie

15 articole care nu au ce cauta in bucatarie

Adesea bucatariile pot fi neincapatoare, deoarece tindem sa adunam in ele multe lucruri inutile. Iata 15 articole care nu au ce cauta in bucatarie:

1. Conservele expirate, care ocupa prea mult spatiu in camara. Este indicat sa verificam periodic aceste bunuri, pentru a vedea ce trebuie sa aruncam, pentru a decongestiona spatiul.

2. Cartile de bucate, pe care le folosim rar, deoarece ocupa prea mult spatiu si sunt inutile, mai ales in era tehnologiei, cand putem gasi orice reteta online.

3. Suporturile de cutite, deoarece putem sa pastram aceste ustensile de bucatarie intr-un sertar, fara a incarca prea mult blaturile mobilierului.

4. Ustensilele speciale, cum ar fi aparatul de decojire, shaker-ul sau presa de usturoi, pe care nu le folositi aproape niciodata sunt unele dintre obiectele de care va puteti lipsi in bucatarie.

5. Pungile de plastic, cu care transportati cumparaturile de la magazin, se aduna, adesea, in exces. Le puteti folosi ca pungi de gunoi sau intr-un alt mod, in care sa protejati mediul, insa nu au ce cauta in bucatarie.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Produsele de curatare din comert nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru mentinerea curateniei in bucatarie!...
Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Atunci o sa te incante sfaturile de mai jos....
Ai o bucatarie mica in care simti ca nu ai loc sa faci nimic, ca te sufoci?...