15 articole care nu au ce cauta in bucatarie

15 articole care nu au ce cauta in bucatarie

Adesea bucatariile pot fi neincapatoare, deoarece tindem sa adunam in ele multe lucruri inutile. Iata 15 articole care nu au ce cauta in bucatarie:

1. Conservele expirate, care ocupa prea mult spatiu in camara. Este indicat sa verificam periodic aceste bunuri, pentru a vedea ce trebuie sa aruncam, pentru a decongestiona spatiul.

2. Cartile de bucate, pe care le folosim rar, deoarece ocupa prea mult spatiu si sunt inutile, mai ales in era tehnologiei, cand putem gasi orice reteta online.

3. Suporturile de cutite, deoarece putem sa pastram aceste ustensile de bucatarie intr-un sertar, fara a incarca prea mult blaturile mobilierului.

4. Ustensilele speciale, cum ar fi aparatul de decojire, shaker-ul sau presa de usturoi, pe care nu le folositi aproape niciodata sunt unele dintre obiectele de care va puteti lipsi in bucatarie.

5. Pungile de plastic, cu care transportati cumparaturile de la magazin, se aduna, adesea, in exces. Le puteti folosi ca pungi de gunoi sau intr-un alt mod, in care sa protejati mediul, insa nu au ce cauta in bucatarie.

6. Pungile de hartie, rezultate in urma cumparaturilor pot fi intrebuintate in alte moduri si pot fi pastrate in alta parte, decat in bucatarie, unde ocupa spatiu in mod inutil.

7. Magnetii de frigider sunt estetici intr-un numar mic. Nu are rost sa lipiti prea multi pe usa frigiderului, deoarece vor crea o senzatie de dezordine in bucatarie.

8. Prea multe cani pot incarca dulapurile din bucatarie si nu isi iau rostul. Pastrati-le doar pe cele care fac parte dintr-un set sau pe care le folositi in mod frecvent.

9. Ofertele de mancare la pachet nu isi au rostul in bucatarie, asadar ar fi bine sa le pastrati in alta incapere.

10. Felicitarile din anii precedenti pot incarca bucataria si nu au ce cauta aici. Daca doriti sa le pastrati ca amintire, puneti-le intr-un sertar dintr-o alta camera.  

11. Cutitele pe care nu le folositi deloc trebuie puse intr-un sertar si nu isi au rostul la vedere in bucatarie, deoarece ocupa spatiu in mod inutil.

12. Ustensilele pe care le folositi numai la ocazii pot fi pastrate intr-un dulap dintr-o alta incapere si nu au de ce sa incarce in mod inutil spatiul din bucatarie.

13. Condimentele expirate trebuie aruncate, deoarece nu mai pot fi folosite.

14. Vazele pentru flori nu au ce cauta in bucatarie. Le puteti pastra intr-o alta incapere a locuintei.

15. Recipientele de plastic vechi sau urat mirositoare trebuie aruncate, deoarece ocupa spatiu din bucatarie, in mod inutil.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Produsele de curatare din comert nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru mentinerea curateniei in bucatarie!...
Cauti o modalitate rapida si usoara de a infrumuseta baia sau bucataria? In acest caz, aplicarea panourilor...
Orice om traieste bucuria de a manca, insa putini dintre noi au si placerea de a petrece...