Dacia model rar

Lista articolelor despre dacia model rar pe AflaCum.ro

Articole despre dacia model rar

Citeste cele mai noi articole despre dacia model rar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dacia model rar, pe AflaCum.ro!

Brandul Dacia este cunoscut romanilor nu numai pentru modelele create dupa Revolutia din 1989, ci si pentru cateva produse inainte de acel moment. Dacia 1300 si 1310 sunt cele mai raspandite, multe dintre ele ruland, inca, pe strazile din tara noastra. Exista, insa, un model creat in societatea comunista pe care romanii aproape ca nu-l cunosc. Ne referim la Dacia Shifterossa.

Dacia Shifter - model pentru export. Dacia Shifter era, de fapt, o Dacia Papuc 1304 Pick Up comercializata in Marea Britanie sub numele Shifter. Una dintre editiile limitate ale acestui automobil a fost botezata Shifterossa.

Dacia Shifterossa - caracteristici:

Brandul Dacia este cunoscut romanilor nu numai pentru modelele create dupa Revolutia din 1989, ci si pentru cateva produse inainte de acel moment. Dacia 1300 si 1310 sunt cele mai raspandite, multe dintre ruland, inca, pe strazile din tara noastra.

Putini stiu, insa, ca exista si o dubita produsa de Dacia in perioada comunismului. Ne referim la D6, produsa aproape in serie limitata: nu s-au construit mai mult de 800 unitati!

Cum toate modelele de Dacia din acea perioada aveau ca inspiratie modelele Renault, nici D6 n-a facut exceptie. Dubita a fost creata dupa modelul Estafette, nume care, de altfel, a fost lipit si de Dacia D.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.