Dermatita

Lista articolelor despre dermatita pe AflaCum.ro

Articole despre dermatita

Citeste cele mai noi articole despre dermatita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dermatita, pe AflaCum.ro!

Dermatita seboreica este o afectiune comuna a pielii care afecteaza in mare masura scalpul. Boala poate provoca pete solzoase, piele sau scalp inflamat si matreata persistenta. Se instaleaza in zonele grase ale corpului, cum ar fi scalpul, fata, partile laterale ale nasului, sprancenele, urechile, pleoapele si pieptul.

Dermatita seboreica poate provoca multa frustrare si chiar complexe de inferioritate. Bolnavul va avea reticente in a-si arata zonele afectate(isi acopera capul, de exemplu), de teama preconceptiilor. Oamenii care nu cunosc nimic despre subiect pot considera un om cu dermatita seboireca ca fiind neglijent cu propria igiena. In realitate, dermatita seboreica nu dispare decat cu tratament specific. Asadar, oricat te-ai spala pe cap cu sampon normal nu vei scapa de aceasta afectiune. Din fericire, dermatita seboreica nu e contagioasa.

Dermatita seboreica - simptome:

Citeste prospectul medicamentului Protopic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Protopic este un unguent care contine substanta activa tacrolimus (0,1% sau 0,03%).

Pentru ce se utilizeaza Protopic?

Citeste prospectul produsului Nizoral, 2% sampon si afla pentru ce este indicat si cum se foloseste.

Indicatii: Tratamentul si profilaxia infectiilor cu Pityrosporum, precum pityriazis versicolor (localizat), dermatita seboreica si pityriazis capitis (matreata).

Descriere

Citeste prospectul medicamentului Elidel 10 mg/g crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul pacientilor cu varsta de 2 ani sau peste, cu dermatita atopica usoara sau moderata atunci cand tratamentul cu corticosteroizi administrati topic este nerecomandabil sau nu este posibil.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Exista o serie de factori cauzatori ai acestei conditii, iar tratamentele nu au rezultate imediate.

Descoperiti cauza. Trebuie sa consultati un dermatolog, pentru a decoperi sursa problemei, care odata depistata, lasa loc vindecarii, simptomele (roseata, basici uscate) disparand cu totul, in urma unui tratament corespunzator.

Apelati la remedii naturiste, inainte de a cumpara o serie de produse, pentru tratarea dermatitei. Incercati urmatoarele variante, ce pot crea o bariera puternica in calea afectiunilor de piele.