Destinatar

Lista articolelor despre destinatar pe AflaCum.ro

Articole despre destinatar

Citeste cele mai noi articole despre destinatar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre destinatar, pe AflaCum.ro!

Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor trebuie sa scrie adesea emailuri persoanelor necunoscute.

Chiar daca acest lucru poate parea ciudat, face parte din domeniul profesional. Iata cum se scrie un email de afaceri unei persoane necunoscute:

Dati un subiect profesional si pertinent emailului. Acesta ar trebuie sa excluda cuvintele „Buna” sau „Multumesc”, deoarece acest tip de emailuri pot fi considerate spam. Subiectul trebuie sa fie clar si sa prezinte destinatarului scopul comunicarii, pentru ca acesta sa fie dispus sa deschida emailul si sa-l citeasca.

Scrisoarea de intentie alaturata CV-ului este unealta ta personala de marketing.

Ar trebui sa scoata in evidenta motivul pentru care esti potrivit jobului si ceea ce poti oferi companiei. Si, mai important, ar trebui sa trezeasca interesul managerului de resurse umane pentru intervievarea ta. Exact ca si CV-ul, scrisoarea de intentie va promova sau distruge aplicatia ta pentru locul de munca.

Asadar, nu o considera ca document introductiv CV-ului tau. Pregateste-ti scrisoarea de intentie in aceeasi maniera cu CV-ul. Ceea ce urmeaza e orientativ.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.