Dresaj

Lista articolelor despre dresaj pe AflaCum.ro

Articole despre dresaj

Citeste cele mai noi articole despre dresaj publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dresaj, pe AflaCum.ro!

Cand vine vorba de dresajul cainilor, adesea, cele mai simple actiuni produc cele mai bune rezultate. In orice haita, cainele alfa conduce si ceilalti il urmeaza. Asadar este important sa va impuneti ca lider in fata cainelui, pe care doriti sa-l dresati, pentru ca acesta sa va asculte.

Iata 8 sfaturi despre cum se dreseaza corect un caine:

1. Nu hraniti niciodata cainele din farfuria din care mancati, deoarece va puteti impune ca lider in fata acestuia, numai daca ii veti da sa manance dupa ce terminati.

Invatarea unui caine sa dea laba inseamna mai mult decat dresarea acestuia sa raspunda la o comanda.

Cand cainele intelege cum si cand sa se aseze, acesta va invata sa fie ascultator si legatura dintre el si stapan va deveni si mai profunda. Iata cum puteti invata un caine sa dea laba:

1. Inceperea dresajului:  

Cainii de talie mare sunt mai greu de dresat decat cei de talie mijlocie si mica, deoarece oamenii nu se pot impune la fel de usor.

Daca incepeti sa va dresati cainele de mic, va va fi mai usor sa-l stapaniti atunci cand va creste.

Iata cum se antreneaza cainii de talie mare:

Cainii din rasa Beagle tind sa emita sunete inalte atunci cand experimenteaza emotii puternice sau cand duc dorul stapanului.

Iata cum puteti dresa un caine din aceasta rasa sa nu schelalaie:

Fiti pe faza cand incepe sa schelalaie. Rostiti cuvantul NU cu un ton ferm, privind cainele direct in ochi. Contactul vizual direct ii va arata ca il dominati si ca ii sunteti superiori, iar cainele va asculta comanda.

Un caine care stie sa inchida usa poate fi foarte folositor, mai ales daca sunteti comozi sau daca doriti sa va dati mari in fata prietenilor cu performantele patrupedului din dotare.

Iata cum puteti sa va invatati cainele sa inchida usa:

Folositi un cuvant cheie si nu va limitati la recompense de mancare. Acest cuvant trebuie spus cainelui, inainte de a inchide usa si inainte de a-i da o recompensa.