Echilibru

Lista articolelor despre echilibru pe AflaCum.ro

Articole despre echilibru

Citeste cele mai noi articole despre echilibru publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre echilibru, pe AflaCum.ro!

Atat viata profesionala, cat si cea personala implica mult timp si efort. Daca aveti un loc de munca si sunteti parinti trebuie sa faceti fata multor ptovocari pe parcursul unei zile.

Iata cum se poate stabili un echilibru intre viata profesionala si cea personala:

Folositi-va timpul cu cap

Cu criza financiara existenta, e important sa invatam cum sa ne administram banii cu intelepciune.

Nu ne dorim sa ajungem in prapastia datoriilor, nu-i asa? Pentru a preveni acest lucru, e necesar autocontrolul. Ar trebui sa mentinem echilibrul in vietile noastre pentru a nu fi sclavii banilor si nevoiti sa suportam consecintele. Cei cinci pasi de mai jos sunt cei recomandati in mod obisnuit de consilierii financiari. Haide sa urmam acesti pasi pentru a ne administra nu doar banii, ci si vietile.

Economiseste. Ne este uneori greu sa economisim, in special daca avem atat de multe responsabilitati si castigam putin. Dar trebuie sa intelegem ca prin economii ne asiguram viitorul – in special in timpuri dificile. Majoritatea consilierilor financiari ne sfatuiesc sa economisim. Asa ca haideti sa facem din acest lucru o prioritate. Putem sa pastram cel putin 10% din veniturile lunare si sa le depozitam intr-o banca sau in alte locuri pentru pastrarea in siguranta. Acest lucru ne va ajuta sa ne abtinem de la a cheltui acele fonduri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.