Economii bani, metode economisire bani

Lista articolelor despre economii bani si metode economisire bani pe AflaCum.ro

Articole despre economii bani si metode economisire bani

Citeste cele mai noi articole despre economii bani si metode economisire bani publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre economii bani si metode economisire bani, pe AflaCum.ro!

Sa faci economii nu e deloc usor, mai ales daca iti place sa cheltuiesti repede si pe lucruri nu intotdeauna necesare. Cu putin efort si organizare, poti, insa, pune bani deoparte, chiar daca nu esti cel mai chibzuit om de pe pamant. Exista 3 metode de economisire care, aplicate corect, nu dau gres!

Cum sa faci economii:

Economiseste in etape. Aceasta metoda se intinde pe parcursul unui an(52 saptamani). Algoritmul e simplu: pune in fiecare saptamana deoparte o suma putin mai mare. Incepi, sa zicem, in prima saptamana a anului cu 5 lei. A doua saptamana, regula spune sa pui 10 lei. A treia saptamana, 15 lei si tot asa, pana in ultima saptamana a anului, cand ar trebui sa pui deoparte 260 lei. Daca respecti metoda, vei ajunge la o economie anuala de 6890 lei! Nu e rau deloc, asa-i? Daca ti se pare dificil sa actionezi in fiecare saptamana, aplica metoda lunar.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.