Ecran, screenshot

Lista articolelor despre ecran si screenshot pe AflaCum.ro

Articole despre ecran si screenshot

Citeste cele mai noi articole despre ecran si screenshot publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ecran si screenshot, pe AflaCum.ro!

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Insa o data cu noile imbunatatiri aduse acestui model de telefon, puteti acum sa faceti o poza de ecran apasand concomitent butonul Home (Acasa) si butonul Power (Pornire/Oprire).

Cum se face o poza de ecran a unui telefon Galaxy S2 daca aveti update-ul 4.0.4:

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Screenshot decupat. Daca v-ati saturat de screenshoturile care cuprind mai mult decat aveti nevoie din ecran, apasati Command + Shift + 4, ce va transforma cursorul intr-o cruce. Dupa ce ati selectat ce anume doriti sa cuprindeti in screenshot, luati degetul de pe mouse si screenshotul va fi salvat.

Ascunderea rapida a unui document, care va incomodeaza, se poate face apasand Command + Option + D, iar daca doriti sa recuperati documentul, apasati din nou aceste 3 taste.

Iata care sunt comenzile prin care puteti face diferite tipuri de screenshoturi (capturi de ecran) pe un Macbook:

1. Screenshotul intregului ecran:
Tineti apasate tastele: ⌘ Cmd+⇧ Shift+3 Veti auzi sunetul scurt al unui aparat foto. Acesta este un screenshot de baza, care va captura intregul ecran.
Veti gasi screenshotul sub forma de fisier png pe desktop sub denumirea: Screenshot time/date.

2. Screenshotul unor elemente selectate:
Tineti apasate tastele: ⌘ Cmd+⇧ Shift+4Cursorul se va transforma intr-un mic reticul cu numerele de coordonate pixel in partea din stanga jos.

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Iata cum puteti face acest lucru:

Metoda 1: Screenshot manual

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.

Apasa una dintre pictogramele aplicatiei pe care doresti s-o muti intr-un folder. Tine apasata pictograma aplicatiei. Aceasta va incepe sa se vibreze.

Pentru a curata petele ramase pe touchscreen, trebuie sa alegeti in primul rand o carpa cu microfibra, aceasta fiind ideala pentru acest tip de ecrane.

Unele aparate se achizitioneaza la pachet cu astfel de carpe sau puteti sa le folositi pe cele pentru ochelari.

Iata cum se curata un touchscreen: 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Poate ai reusit sa faci un nou high score la un joc pe iPad si vrei sa...