11 optiuni pe care nu stiai ca le are un Mac

11 optiuni pe care nu stiai ca le are un Mac

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Screenshot decupat. Daca v-ati saturat de screenshoturile care cuprind mai mult decat aveti nevoie din ecran, apasati Command + Shift + 4, ce va transforma cursorul intr-o cruce. Dupa ce ati selectat ce anume doriti sa cuprindeti in screenshot, luati degetul de pe mouse si screenshotul va fi salvat.

Ascunderea rapida a unui document, care va incomodeaza, se poate face apasand Command + Option + D, iar daca doriti sa recuperati documentul, apasati din nou aceste 3 taste.

Invertirea culorilor de pe ecran. Utilizatorii Mac OS X Lion sau a versiunilor mai vechi pot inverti si reversa culorile de pe display-ul calculatorului apasand Command+Option+Control+8. Aceasta optiune a fost creata initial pentru daltonisti.  

Administrarea rapida a aplicatiilor. Daca aveti prea multe aplicatii deschise si doriti sa scapati de cateva, tineti apasate tastele Command si Tab pentru a trece rapid aplicatiile in revista. Tastati Q pentru a iesi din orice aplicatie si H pentru a le minimaliza.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata...
Iata cum puteti face vizibile parolele anumitor site-uri in Safari pentru Mac OS X, pentru un acces...
O adresa de Protocol de Internet, cunoscuta simplu ca adresa IP reprezinta un identificator numeric asociat unui...