Mac

Lista articolelor despre mac pe AflaCum.ro

Articole despre mac

Citeste cele mai noi articole despre mac publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mac, pe AflaCum.ro!

Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata cum arata o invartita cu mac, asa cum se facea pe vremea bunicii.

Ingrediente aluat:

- 3 cesti de faina;

Iata cum puteti face vizibile parolele anumitor site-uri in Safari pentru Mac OS X, pentru un acces rapid si comod:

Din aplicatia Safari accesati meniul “Safari” si alegeti “Preferences”.

Alegeti fila “Passwords”.

O adresa de Protocol de Internet, cunoscuta simplu ca adresa IP reprezinta un identificator numeric asociat unui dispozitiv (PC, laptop, telefonetc.) conectat la o retea.

Adresa IP este folosita pentru a identifica dispozitivul in cadrul unei retele si a putea comunica in ambele directii cu el, fiind compusa din 4 cifre, separate printr-un punct si folosite in mod binar, cu valori cuprinse intre 0 si 225, de exemplu: 87.248.122.122.

Daca adresa de IP v-a fost blocata, nu puteti accesa anumite servicii online sau pur si simplu nu doriti sa fiti recunoscuti dupa IP, o puteti schimba, dupa cum urmeaza:

Iata 6 metode prin care puteti transfera poze de pe iPhone pe un Mac:

1. Transferul de poze de pe iPhone pe Mac prin programul AnyTrans:

Descarcati programul AnyTrans pe Mac si veti putea transfera rapid pozele de pe iPhone pe Mac, dupa cum urmeaza:

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Screenshot decupat. Daca v-ati saturat de screenshoturile care cuprind mai mult decat aveti nevoie din ecran, apasati Command + Shift + 4, ce va transforma cursorul intr-o cruce. Dupa ce ati selectat ce anume doriti sa cuprindeti in screenshot, luati degetul de pe mouse si screenshotul va fi salvat.

Ascunderea rapida a unui document, care va incomodeaza, se poate face apasand Command + Option + D, iar daca doriti sa recuperati documentul, apasati din nou aceste 3 taste.

Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau inscriptionandu-le pe un DVD, insa cel mai usor mod de a transfera fisiere intre doua computere Mac, este prin optiunea AirDrop, dupa cum urmeaza:

Asigurati-va ca aveti optiunea AirDrop activata pe Mac. Computerele cu versiunea OS X 10.7 si de data mai recenta au aceasta optiune activata in mod automat si poate fi gasita in meniul din stanga din fereastra Finder. Pentru a activa aptiunea AirDrop pe un Mac mai vechi, accesati Terminal din folderul Utilities din folderul Applications.

- Tastati urmatoarea comanda in Terminal: defaults write com.apple.NetworkBrowser BrowseAllInterfaces 1

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa. Daca pentru aluat se folosesc...
Macul se gaseste in supermarket si poate fi folosit la prepararea diverselor aperitive. In acest sens, noi...
In cazul in care esti un iubitor al caligrafiei si al numeroaselor tipuri de fonturi ce se...