Eferalgan

Lista articolelor despre eferalgan pe AflaCum.ro

Articole despre eferalgan

Citeste cele mai noi articole despre eferalgan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre eferalgan, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Se administreaza doar adultilor si copiilor cu greutatea corporala de 15 kg sau mai mare pentru tratamentul simptomatic al durerii moderate pana la cea severa, care nu cedeaza la monoterapia cu acid acetilsalicilic sau paracetamol.

Compozitie: Paracetamol 0,5000 g, fosfat de codeina 0,0300 g, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, acid citric anhidru, sorbitol, docusat sodic, benzoat de sodiu, povidona aspartam, aromatizant natural de grapefruit pentru un comprimat efervescent de 3,25 g.

Mod de administrare: Acest medicament se administreaza numai la adulti si la copiii cu greutatea mai mare de 15 kg.

Indicatii: Eferalgan este un medicament indicat adultilor si copiilor peste 7 ani in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase si febrile.

Prezentare farmaceutica: Comprimate efervescente a 3 g continand: paracetamol 0,330 g, acid ascorbic 0,200 g, excipienti q.s.p. (cutie cu 20 buc.).

Actiune terapeutica: Eferalgan are actiune antalgica si antipiretica, permitand combaterea rapida a durerilor si a febrei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.