Femei probleme

Lista articolelor despre femei probleme pe AflaCum.ro

Articole despre femei probleme

Citeste cele mai noi articole despre femei probleme publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre femei probleme, pe AflaCum.ro!

Corpul unei femei este in continua schimbare, motiv pentru care, uneori, este foarte dificil sa isi dea seama de natura unei probleme, in primele etape. Studiile ne arata ca, din pacate, cele mai multe femei asteapta aproximativ 13 saptamani inainte de a vizita un medic, de la momentul aparitiei unor simptome ale unei boli grave! Asadar, nu repeta aceasta eroare. Acorda o atentie deosebita chiar si celor mai mici modificari ale corpului!

8 semne pe care nicio femeie nu ar trebui sa le ignore:

Balonare. Pentru unele femei, balonarea este un element firesc in perioada ciclului. In schimb, daca nu te balonezi de obicei si experimentezi senzatia mai mult de 2 saptamani, e clar ca se intampla un dezevhilibru in organismul tau! In cazul endometriozei( afectiune in care tesutul care creste in mod normal in interiorul uterului creste in afara acestuia), spre exemplu, burta se poate umfla pur si simplu intr-o anumita zi si se poate agrava pe masura ce ziua trece. Burta Endo este, de obicei, imprevizibila - balonarea poate persista zile sau chiar saptamani sau poate disparea dupa cateva ore. Pe de alta parte, balonarea constanta ar putea fi un semn al cancerului de san sau ovarian.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.