Forma fizica

Lista articolelor despre forma fizica pe AflaCum.ro

Articole despre forma fizica

Citeste cele mai noi articole despre forma fizica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre forma fizica, pe AflaCum.ro!

Un sistem imunitar intarit ne scuteste de multe boli si probleme de sanatate nedorite.

Iata cateva metode de intarire a sistemului imunitar:

Pastrati-va forma fizica. Cand vine vorba de protejarea si intarirea sistemului imunitar exercitiile fizice sunt mult mai importante decat alimentatia, deoarece un antrenament fizic regulat combate depresia, anxietatea si sentimentul de singuratate, ce au un impact negativ asupra sanatatii organismului. Un mod ideal de a face miscare in fiecare zi este mersul pe jos, timp de 20-30 de minute.

Fie ca practicati un sport de iarna de placere, fie ca schiatul este mai mult decat un hobby, iata de ce trebuie sa tineti cont atunci cand va echipati de schi si mergeti pe partie:

Perfectionati-va, treptat, miscarile de baza, cum ar fi virajele, opririle si sariturile. Nu va veti imbunatati niciodata tehnica de schi, daca nu le puteti face pe acestea. De exemplu, daca aveti tendinta de a face viraje largi si lungi, straduiti-va sa le faceti mai scurte si mai repede, putand, astfel, sa schiati in zone mai inguste.

Mentineti-va intr-o forma fizica buna. Pentru a fi buni schiori trebuie sa aveti muschii picioarelor, ai abdomenului si ai pieptului, bine dezvoltati. Puteti face exercitii fizice, care nu implica neaparat ridicarea de greutati sau alergarea pe distante mari. Astfel puteti face genoflexiuni sau sa va ghemuiti langa un perete, sprijinindu-va corpul pe acesta, ca si cum ati sta pe un scaun invizibil. In numai cateva saptamani, musculatura picioarelor va fi bine lucrata. Pentru a va antrena muschii abdominali si pectorali este indicat sa faceti abdomene si flotari.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.