Fotografii

Lista articolelor despre fotografii pe AflaCum.ro

Articole despre fotografii

Citeste cele mai noi articole despre fotografii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fotografii, pe AflaCum.ro!

Marimea pozei este importanta in mediul virtual. Daca fotografia este prea mare, pagina respectiva se va incarca foarte greu, mai ales daca viteza internetului este una redusa.

PROGRAME SPECIALE

Pentru a micsora o fotografie, poti folosi mai multe programe, cele mai cunoscute fiind Paint si Photoshop.

Daca ti-ai cumparat o vesela noua, nu te grabi sa o arunci pe cea veche! Ai putea sa gasesti vaselor invechite alte utilitati. Spre exemplu, furculitele ar putea fi transformate cu usurinta in...stative pentru fotografii.

DE CE AI NEVOIE

- 2 furculite;

Luminitele de Craciun sunt foarte frumoase si deoarece sunt expunse doar cu ocazia sarbatorilor de iarna, multe persoane doresc sa le imortalizeze in poze.

Iata cum puteti face fotografii reusite cu aceste elemente decorative:

Pozati luminitele de Craciun dupa-amiaza tarziu, cand soarele nu mai straluceste, deoarece acestea sunt greu de imortalizat in intuneric. Pozele facute la apus vor avea efecte stralucitoare, cu culori vibrante in fundal.

Daca v-ati intrebat vreodata cum puteti face fotografii reusite de la geamul avionului, iata cateva sfaturi ce va pot fi de folos:

Rezervati-va un loc la geam, cat mai in fata. Accesati pagina oline a companiei de zbor pentru care doriti sa optati si cautati harta locurilor. Incercati sa rezervati un loc in fata aripii avionului, deoarece pozitia aceasta va va permite sa faceti fotografii clare, trepidatiile nefiind atat de mari ca si in spatele avionului.

Pregatiti aparatul foto. Nu il puneti in compartimentul de sus pentru bagaje, deoarece va fi greu de luat cand avionul decoleaza. Setari aparatul pe o optiune ce va permite sa faceti fotografii clare in miscare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.