Fracturare

Lista articolelor despre fracturare pe AflaCum.ro

Articole despre fracturare

Citeste cele mai noi articole despre fracturare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fracturare, pe AflaCum.ro!

Fracturarea unui os de la mana produce multa durere, a carei intensitate se poate mari cu fiecare miscare, ce poate cauza, de asemenea diferite complicatii.

Cel mai important lucru este sa mergeti de urgenta la un control medical, daca va fracturati mana.

Este bine de stiut ca cu cat o mana fracturata este mai repede pusa in atele, cu atat se va vindeca mai repede, iar durerea si inflamatia se vor diminua. Puteti face o atela dintr-un obiect la indemana, important este sa stiti cum sa o aplicati corect.

Degetele luxate de la picioare pot atrage dupa sine probleme cum ar fi ruperea tendoanelor metatarsiene sau chiar fracturarea degetelor, cauzand dureri foarte mari.

Oricat de banal ar parea un deget luxat, aceasta problema nu trebuie neglijata sau ignorata, deoarece poate provoca artrita. Este indicat, asadar, sa va tratati degetele luxate, dupa cum urmeaza:

- In primul rand aveti nevoie de un unguent antibacterian, de calmante si de gheata sau de o punga cu legume congelate. Apoi trebuie sa va curatati foarte bine degetul, pentru a indeparta impuritatile de pe acesta sau din jur. 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.