Geamuri

Lista articolelor despre geamuri pe AflaCum.ro

Articole despre geamuri

Citeste cele mai noi articole despre geamuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre geamuri, pe AflaCum.ro!

Geamurile masinii se aburesc rapid in perioada rece a anului, cand exista un contrast evident de temperatura interior-exterior. Sigur, un aparat de aer conditionat rezolva destul de rapid problema. Daca, insa, aerul nu functioneaza sau, mai rau, nu ai asa ceva, deoarece detii un model mai vechi de automobil, problema devine enervanta. 

Solutii improprii de dezaburire a geamurilor de la masina:

Stergerea geamurilor. Multi soferi se chinuie sa stearga geamurile(parbrizul si lateralele) cu o carpa. E cumva in zadar si chiar periculos. In zadar, deoarece geamurile se vor aburi rapid la loc, daca nu stabilizezi cumva temperatura din interior. Periculos, deoarece iti iei ochii de la sosea in momentele in care stergi geamurile.

Folia cu bule este adesea folosita pentru a izola ferestrele cu efect de sera in timpul iernii, dar, de asemenea, pare sa functioneze bine pentru ferestrele din locuinta proprie.

Folia cu bule se poate aplica pe orice tip de geam, indiferent ca fereastra are o forma obisnuita sau una neregulata. Dezavantajul este ca folia cu bule reduce din intensitatea luminii care patrunde in mod obisnuit pe fereastra, de aceea aceasta metoda de izolare este folosita doar in anotimpul rece.

Foliile cu bule de mari dimensiuni izoleaza mai bine suprafata geamului si lasa lumina sa treaca prin fereasta mai mult, de aceea oamenii prefera aceasta metoda de izolare pe timp de iarna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.