Geanta femeie

Lista articolelor despre geanta femeie pe AflaCum.ro

Articole despre geanta femeie

Citeste cele mai noi articole despre geanta femeie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre geanta femeie, pe AflaCum.ro!

In geanta unei femei poti gasi aproape orice, de la pantofi de schimb, colanti, o carte, pana la o minifarmacie. Daca si tu ai o geanta aglomerata si dezordonata, e timpul sa pui lucrurile in ordine. Iti oferim cateva sfaturi in acest sens.

13 lucruri inutile pe care le tii in geanta:

1. Betisoare de bumbac folosite. Aceste betisoare sunt absolut necesare, deoarece femeile le folosesc in fiecare zi pentru a indeparta excesul de machiaj sau mascara. De multe ori, insa, reprezentantele sexului frumos uita sa arunce betisoarele folosite. Unele chiar le folosesc de mai multe ori, ceea ce , evident, nu e deloc igienic!

O petrecere este intotdeauna un moment special pentru o femeie. Asa ca trebuie sa fie atenta la toate detaliile, de la look, vestimentatie pana la accesorii. Azi, iti oferim cateva idei cu privire la geanta pe care o poti purta la party pentru a fi admirata de toata lumea!

Gentile pe care le ai ti se par demodate sau nepotrivite pentru evenimentul la care trebuie sa mergi la sfarsit de saptamana? Nu te impacienta! Iti oferim un mic ajutor! Iata cinci modele de genti pentru petrecere cu care ai putea s-o inlocuiesti pe cea veche:

1. Clutch. Cluthcul te va cuceri instant, datorita dimensiunilor sale mici. In plus, e usor de manevrat, stralucitor si glamouros. Ce sa mai, o gentuta-bijuterie!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.