Gemcitabina

Lista articolelor despre gemcitabina pe AflaCum.ro

Articole despre gemcitabina

Citeste cele mai noi articole despre gemcitabina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gemcitabina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Gemcitabin Stada 38 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Gemcitabina, este indicata pentru tratamentul cancerului vezicii urinare avansat local sau metastatic, in asociere cu cisplatina.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Gemcitabina Sindan 200 mg este indicat in tratamentul pacientilor cu: - cancer bronho-pulmonar fara celule mici.

Gemcitabina in asociere cu cisplatina este indicata ca tratament de prima linie la pacientii cu cancer bronho-pulmonar fara celule mici avansat local (stadiile inoperabile IIIA sau IIIB) sau metastatic (stadiul IV). Gemcitabina in monoterapie este indicata pentru tratamentul paliativ al adultilor cu cancer bronho-pulmonar fara celute mici avansat local sau metastatic.

Gemcitabina este indicata si pentru tratamentul pacientilor cu cancer pancreatic refractar la 5-fluorouracil, cancer al vezicii urinare, in stadiul invaziv (stadiul IV cu invazie musculara - tumora cu sau fara metastaze), cancer la san si cancer ovarian.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.