Gemcitabina Sindan 200 mg, pulbere pentru solutie

Gemcitabina Sindan 200 mg este indicat in tratamentul pacientilor cu: - cancer bronho-pulmonar fara celule mici.

Gemcitabina in asociere cu cisplatina este indicata ca tratament de prima linie la pacientii cu cancer bronho-pulmonar fara celule mici avansat local (stadiile inoperabile IIIA sau IIIB) sau metastatic (stadiul IV). Gemcitabina in monoterapie este indicata pentru tratamentul paliativ al adultilor cu cancer bronho-pulmonar fara celute mici avansat local sau metastatic.

Gemcitabina este indicata si pentru tratamentul pacientilor cu cancer pancreatic refractar la 5-fluorouracil, cancer al vezicii urinare, in stadiul invaziv (stadiul IV cu invazie musculara - tumora cu sau fara metastaze), cancer la san si cancer ovarian.

Substanta activa: Gemcitabinum

Producator: Actavis - Romania

Compozitie: Un flacon cu pulbere pentru solutie perfuzabila contine gemcitabina 200 mg sub forma de clorhidrat de gemcitabina 228 mg si excipienti: manitol, acetat de sodiu, acid clorhidric 10%, hidroxid de sodiu 10%.

Contraindicatii:

- hipersensibilitate la gemcitabina sau la oricare dintre excipientii produsului

Pagina 1/8

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Gemcitabin Stada 38 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat...
Prospect medicament Adcetris. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu limfom Hodgkin. Ce este Adcetris? Adcetris...
Descoperit in China acum 6000 de ani, goji este un fruct cu consistenta tare, darcu beneficii nebanuite...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare