Haina piele, piele inmuiere

Lista articolelor despre haina piele si piele inmuiere pe AflaCum.ro

Articole despre haina piele si piele inmuiere

Citeste cele mai noi articole despre haina piele si piele inmuiere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre haina piele si piele inmuiere, pe AflaCum.ro!

O geaca de piele noua are nevoie de cel putin 6-7 purtari pentru ca pielea sa se inmoaie, sa nu mai fie rigida si astfel sa o porti cu placere. Poti grabi procesul. Trebuie doar sa respecti pasii de mai jos.

Cum sa inmoi pielea de la geaca:

- foloseste ulei de ricin. Daca geaca e din piele autentica, atunci aceasta din urma apartine unui animal si se comporta exact ca pielea umana. Cand ai pieala uscata, te ajuta cremele hidratante. Acelasi lucru este valabil si pentru pielea gecii tale. Aplica uleiul folosind un prosop din microfibra. Aceste produse de inmuiere se gasesc cu usurinta in comert. Rolul uleiului de ricin este de a inmuia si de a proteja pielea.

Hainele din piele sunt preferatele tale? Le porti frecvent, insa nu stii cum sa le cureti decat ducandu-le la curatatorie? Nu mai e nevoie sa scoti bani din buzunar pentru a reda stralucirea acestor articole vestimentare. Cu ajutorul trucurilor de mai jos, o sa le poti curata chiar la tine acasa.

Cum sa cureti o haina din piele:

1 Curatarea petelor persistente

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.