Hipotensiune

Lista articolelor despre hipotensiune pe AflaCum.ro

Articole despre hipotensiune

Citeste cele mai noi articole despre hipotensiune publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hipotensiune, pe AflaCum.ro!

Hipotensiunea presupune o scadere evidenta a tensiunii arteriale, pe care bolnavul o resimte prin: starea de ameteala, slabiciune a corpului, vederea incetosata sau vertij, starea de greata si/sau voma, probleme de respiratie, durere in piept, pierderea echilibrului, durerea de cap si amorteala membrelor.

Daca tensiunea arteriala e prea mica, atunci si pulsul scade sub cotele firesti. Exista tratament clasic pentru hipotensiune(medicamente). Pulsul, insa, poate fi adus la normal si prin intermediul alimentatiei. Iata o lista de alimente care iti vor creste pulsul, care combat hipotensiunea arteriala:

Fructe oleaginoase. Alunele de padure, nucile , caju-ul si migdalele sunt pline de nutrienti, luptand, in acelasi timp, impotriva simptomelor declansate de tensiunea arteriala scazuta. Vitamina B, aflata din plin, in aceste fructe, este responsabila cu reglarea tensiunii.

Citeste prospectul medicamentului Etilefrin, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari hipotensive cronice, hipotensiune ortostatica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand etilefrina clorhidr. 5 mg (flacon cu 20 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.