Igiena greseli frecvente, igiena precara

Lista articolelor despre igiena greseli frecvente si igiena precara pe AflaCum.ro

Articole despre igiena greseli frecvente si igiena precara

Citeste cele mai noi articole despre igiena greseli frecvente si igiena precara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre igiena greseli frecvente si igiena precara, pe AflaCum.ro!

Pentru a fi sanatos, e necesar sa respecti cu strictete regulile de igiena! In caz contrar, efectele nu vor fi aceleasi. Pentru multe persoane, poate fi o surpriza faptul ca au gresit anumite reguli de baza toata viata lor! Am studiat cu atentie modul in care o persoana obisnuita respecta regulile de igiena si am scos la iveala cele mai frecvente greseli. Iti sugeram sa tii cont de aceasta lista si sa ai grija de tine in mod corespunzator!

Cele mai frecevente greseli de igiena:

1. Faci dus/baie prea des. Poate suna ciudat, dar spalarea corpului in mod frecvent este la fel de nociva precum igiena precara! Potrivit expertilor in boli infectioase de la Universitatea Columbia, prea multe dusuri provoaca uscarea si craparea pielii, ceea ce invita microbii in corp! Expertii recomanda sa faci dus maximum o data pe zi. In ceea ce priveste spalarea parului, e suficient sa o faci de maximum 2 ori pe saptamana, indiferent de grasimea scalpului. Daca , spre exemplu, ai pielea grasa si te speli pe cap frecvent nu vei face altceva decat sa provoci ingrasarea scalpului!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.