Inaltime, raport inaltime greutate

Lista articolelor despre inaltime si raport inaltime greutate pe AflaCum.ro

Articole despre inaltime si raport inaltime greutate

Citeste cele mai noi articole despre inaltime si raport inaltime greutate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre inaltime si raport inaltime greutate, pe AflaCum.ro!

Greutatea corporala este esentiala pentru sanatate dar si pentru aspect. Pentru a nu deveni supraponderala trebuie sa ai o viata echilibrata, cu o alimentatie sanatoasa, miscare si cat mai putin stres. Pentru un mai bun control, poti raporta greutatea corpului si la inaltime.

Conform majoritatii specialistilor in nutritie greutatea corporala a unei femei ar trebui sa se opreasca in jurul valorii de 80 kilograme. Dar sa vedem care este greutatea optima a femeii in functie de inaltime:

- 137 cm - 28.5 - 34.9 kg;

Inaltimea unei femei poate prezice trasaturile sale de personalitate sau elemente legate de cariera si dezvoltare personala? Se pare ca da! Mai multe studii in domeniu au gasit conexiuni in aceasta directie! Sigur ca personalitatea ta unica primeaza!

Femei. Ce spune inaltimea despre personalitate:

1. Femeile inalte au obiective marete. Cu cat esti mai inalta, cu atat aspiratiile tale sunt mai mari. Cel putin asta indica studiile efectuate de catre cercetatorii de la Universitatea St. Andrews si Universitatea din Stirling . S-a descoperit, astfel, ca femeile mai inalte tind sa fie mai ambitioase si mai pornite catre cariera, decat catre intemeierea unei familii! Dupa ce au studiat rezultatele unui chestionar aplicat diferitelor femei din Australia, Canada, Marea Britanie si SUA, psihologii au concluzionat ca femeile cu o inaltime peste medie sunt percepute ca fiind mai sigure pe ele, mai orientate spre cariera si mai dominante.

Conform perceptiei generale un om nu mai poate creste in inaltime dupa ce trece de varsta adolescentei. Nu e chiar asa! Exista metode prin care poti sa te inalti cu 1,5 centimetri in 7 zile, chiar daca ai trecut de 25 ani! Evident, procesul e mai simplu cu cat esti mai tanara.

Iata tehnicile care te vor ajuta sa te inalti cu 1,5 cm intr-o saptamana:

1. Inoata. Un exercitiu esential pentru cresterea in inaltime. In apa, sarcina pe vertebre si pe cartilagiile intervertebrale este mult mai mica, iar articulatiile devin mai mobile. Acest lucru usureaza alungirea corpului.

Se spune ca femeile sunt mai complexate decat barbatii. Poate doar la nivel declarativ! In realitate, are si partea masculina o multitudine de frustrari. Cea mai cunoscuta e cea legata de inaltime.

Teoria conform careia femeile cauta doar barbatii inalti, are darul de a complexa multi reprezentanti ai sexului tare . Sigur, orice femeie va evita o relatie cu un barbat mai scund decat ea. Asadar, daca ai sub 1,69, ai nevoie de un truc simplu pentru a parea mai inalt. Pantofii pot schimba complet impresia!

Pantofii cu toc. Nu te gandi la tocurile pe care le poarta femeile! Nu e cazul de o asemenea grozavie! 3-4 centimetri sunt suficienti si pot face diferenta! Evident, pantofii respectivi trebuie asortati cu un costum(office sau de ocazie). Datorita tocurilor, vei fi mai inalt, iar costumul se va aseza altfel decat in situatia unui pantof cu talpa dreapta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.