Kilograme

Lista articolelor despre kilograme pe AflaCum.ro

Articole despre kilograme

Citeste cele mai noi articole despre kilograme publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre kilograme, pe AflaCum.ro!

Greutatea corporala este esentiala pentru sanatate dar si pentru aspect. Pentru a nu deveni supraponderala trebuie sa ai o viata echilibrata, cu o alimentatie sanatoasa, miscare si cat mai putin stres. Pentru un mai bun control, poti raporta greutatea corpului si la inaltime.

Conform majoritatii specialistilor in nutritie greutatea corporala a unei femei ar trebui sa se opreasca in jurul valorii de 80 kilograme. Dar sa vedem care este greutatea optima a femeii in functie de inaltime:

- 137 cm - 28.5 - 34.9 kg;

Vrei sa slabesti pana la 10 kg si nu stii ce dieta sa urmezi? Vestea buna este ca nu ai nevoie de o dieta speciala ca sa scapi de kilogramele in plus.

Tot ce trebuie sa faci ca sa ajungi la greutatea optima este sa mesteci bine alimentele. Evident, acest lucru inseamna ca masa va dura mai mult ca de obicei si fiecare dumicat trebuie mestecat de respectiv 40 de ori pentru ca organismul sa asimileze mai putine calorii.

In concluzie, daca vrei sa slabesti mai mult, trebuie sa ai rabdare si sa mesteci bine fiecare aliment.

Slabirea in greutate in 2 saptamani, presupune arderea a 17,500 de calorii, prin dieta si exercitii fizice, ponderea de kilograme in minus fiind de 0,15 kg/zi.

Daca doriti sa slabiti 2 kg in 2 saptamani, atunci trebuie sa faceti exercitii fizice, intr-un mod mai eficient si sa va reduceti aportul de calorii consumate.

Iata cum puteti face aceasta:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.