Incendiu

Lista articolelor despre incendiu pe AflaCum.ro

Articole despre incendiu

Citeste cele mai noi articole despre incendiu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre incendiu, pe AflaCum.ro!

Orice incendiu se poate extinde rapid, asa ca nu e de glumit! Daca te afli intr-o asemenea situatie, cu siguranta, te vei speria, oricat de calm ai fi, in general. Asadar, teama, adrenalina iti vor influenta in mod negativ gandirea in acele momente. Astfel, este esential sa stii sa actionezi in caz de incendiu.

Cum sa actionezi in caz de incendiu. Prevenire:

- discuta cu intreaga familie pe marginea unui potential incendiu. Toti membrii familiei trebuie sa constientizeze gravitatea unui astfel de incident;

Anual, mii de oameni mor sau sunt raniti in incendii, pierzandu-si bunurile si amintirile.

Iata cateva metode de prevenire a unui incendiu la domiciliu:

Verificarea casei:

A invata cum sa faci un foc de tabara, fara a declansa vreun incendiu in natura, presupune sa planifici o iesire in aer liber si sa faci rost de materialele necesare pentru focul de tabara. Lemnele de foc pot fi cumparate de la un magazin local sau luate dintr-o padure. Dar, inainte de a face focul de tabara, verificati daca acesta este permis in zona de campare vizata. In caz contrar, sunteti pasibil de amenda.

Pentru a atata focul de tabara si a intretine arderea, aveti nevoie de urmatoarele unelte: busteni, chibrituri, surcele si ziare.

In cel mai simplu mod posibil, puteti aprinde niste frunze cu ajutorul chibritelor. In lipsa lor, asezi lemnele in forma de piramida, pui sub ele niste vreascuri, folosesti cremene pe care le ciocnesti energic pana ies scantei. Si gata, ai aprins focul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.