Insuficienta venoasa, crema

Lista articolelor despre insuficienta venoasa si crema pe AflaCum.ro

Articole despre insuficienta venoasa si crema

Citeste cele mai noi articole despre insuficienta venoasa si crema publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre insuficienta venoasa si crema, pe AflaCum.ro!

Doxivenil, gel este un medicament folosit in aplicatii locale, indicat pentru insuficienta venoasa cronica, picioare grele si dureroase, crampe, edeme, cordon varicos dureros, sindrom posttrombotic, tromboflebite superficiale.

Inflamatii post-operatorii: dupa interventii pe varice sau injectii sclerozante, induratii ale traiectelor venoase dupa injectii sau perfuzii i.v.. Inflamatii posttraumatice: hematoame, entorse, luxatii, contuzii multiple.

Prezentare farmaceutica: Gel sau crema continand: dobesilat de calciu 2% si heparinoid (hydrodextransulfat de potasiu) 2%, conservanti, aromatizanti (tuburi a 40 g si 100 g gel sau crema).

Crema de zahar ars este una dintre prajiturile care ne-au facut deliciul copilariei.

Mai jos aveti ingredientele si modul de preparare al acestei retete delicioase!

Ingrediente:

 

Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.

Citeste prospectul medicamentului Locoid 0,1% lipocrema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul topic al dermatozelor ce raspund la corticosteroizi, de ex.: eczeme, dermatite si psoriazis. Avand un raport eficienta/ siguranta optim, Locoid poate fi utilizat chiar si in tratamentul leziunilor tegumentare din zone de piele cu grad inalt de penetrabilitate si, de asemenea, la copii.

Compozitie: Locoid unguent, crema, Lipocrema si Crelo contin 1 mg/g 17-butirat de hidrocortizon. Locoid lotiune contine 1mg/ml 17-butirat de hidrocortizon. Baza unguentului este hidrofoba (materie grasa).

Citeste prospectul medicamentului Metroruboril, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Datorita metronidazolului din compozitie, este indicat in toate cazurile ce incrimineaza prezenta Demodex Folliculorum &:

Indicatii:

Citeste prospectul medicamentului Micetal, crem si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: antifungice pentru uz topic derivati de imidazol si triazol

Prescriptie:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Lipobase Repair, crema pentru piele uscata si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Hipericin, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...
Citeste prospectul medicamentului Exoderil, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Exoderil...
Citeste prospectul medicamentului Detralex, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice:...
Citeste prospectul medicamentului DETRALEX, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Canesten HC, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...