Ciocolata

Lista articolelor despre ciocolata pe AflaCum.ro

Articole despre ciocolata

Citeste cele mai noi articole despre ciocolata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciocolata, pe AflaCum.ro!

Iti place mult ciocolata? Cui nu-i place?! E delicioasa si iti da energie. Desi o poti consuma in orice forma, iti recomandam sa o topesti! Astfel o poti folosi pe post de crema sau sos pentru diverse deserturi sau o poti consuma ca atare.

Cum sa topesti ciocolata. Varianta 1. Pe foc la baimarin:

- rupe cicolata in bucati egale;

Clatitele thailandeze cu banane si ciocolata sau roti, asa cum se numesc in tara de origine, sunt foarte populare in Asia. Le poti prepara, daca doresti, acasa. Trebuie doar sa tii cont de reteta de mai jos. Dureaza destul de mult, in jur de 3 ore, dar merita efortul.

Ingrediente pentru aluat:

- 60 grame de unt;

Iti vine sa crezi ca o prajitura poate avea doar doua ingrediente si se poate prepara in numai o jumatate de ora? Ei bine nu e o gluma. Aceasta delicatesa exista. Iti prezentam reteta in cele ce urmeaza.

Ingrediente:

- 4 oua mari;

Ciocolata era numita de catre azteci mancarea zeilor. A ajuns in Europa ca un remediu, iar in zilele noastre este una dintre cele mai mari desfatari ale oamenilor. De asemenea, ciocolata aduce nenumarate beneficii in organism, daca este consumata in mod echilibrat.

Beneficiile consumului de ciocolata(facem referire, strict, la ciocolata neagra-amaruie):

IN 10 MINUTE:

Toti oamenii poftesc mancaruri nesanatoase la un moment dat.

Iata care este legatura dintre poftele alimentare si deficitul de anumite minerale din organism:

Ciocolata - Magneziu

Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori.

Acest preparat dulce are la baza aluatul de cozonac si se umple cu: oua, zahar vanilat, zahar, cacao si lapte. Pasca cu ciocolata se prepara in mai multe feluri. Aceasta este una dintre variantele posibile.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu ciocolata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Numita mousse au chocolat in franceza, acest desert dulce si racoritor se prepara in mai multe variante...
Aceasta prajitura se prepara similar cu bavarezul cu cafea, aceasta din urma fiind inlocuita cu ciocolata ori...
Aceasta sarlota de casa se prepara asemanator cu sarlota de ciocolata si se orneaza cu migdale si...
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta. ...
Aceasta prajitura cu ciocolata si frisca are in compozitie piscoturi, la fel ca sarlota ruseasca. Ingrediente: 200...
Crema de ciocolata este folosita adesea in cofetarie la umplerea torturilor si prajiturilor. Tot cu ea se...