Intrebari nepotrivite

Lista articolelor despre intrebari nepotrivite pe AflaCum.ro

Articole despre intrebari nepotrivite

Citeste cele mai noi articole despre intrebari nepotrivite publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intrebari nepotrivite, pe AflaCum.ro!

Comunicarea cu semenii nu este atat de simpla pe cat poate parea. Uneori, punem intrebari pe care le consideram inofensive, insa aparentele pot insela. Poate o facem cu bune intentii, incercand sa ne conectam cu ceilalti. Totusi, anumite intrebari pot deveni cel putin incomode. Azi vom vorbi despre acele intrebari comune pe care ar trebui sa le evitam in anumite circumstante.

Intrebari nevinovate care pot rani sentimentele celorlalti:

1. De ce esti inca singur/a? O intrebare ce poate parea un compliment, mai ales daca ii transmiti si ca e dragut/a sau chiar aratoasa/aratos. In realitate, aceasta intrebare poate declansa un sentiment de neincredere ingrozitor pentru interlocutor. Probabil va ajunge sa se intrebe ce este in neregula cu ea/el. In plus, acest gen de intrebare poate suna ca si cum vrei sa-i ceri socoteala. Aceasta abordare nu e snanatosa nici macar din partea parintilor care au copii cu comportament celibatar. Daca iti tot bati copilul la cap, incercand sa-l stimulezi sa inceapa o relatie, cel mai probabil il vei indeparta si chiar ii vei intari convingerile legate de singuratate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.