Invitatii

Lista articolelor despre invitatii pe AflaCum.ro

Articole despre invitatii

Citeste cele mai noi articole despre invitatii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre invitatii, pe AflaCum.ro!

Invitatiile de nunta creeaza oaspetilor o prima impresie legata de stilul nuntii, asadar este important ca acestea sa reflecte personalitatea mirilor.

Stilul invitatiilor poate fi unul traditional, poate contine citate celebre sau pur si simplu cuvintele mirilor.

Iata un ghid pentru alegerea invitatiilor de nunta si alte sfaturi utile despre trimiterea invitatiilor: 

Daca doriti sa va puneti amprenta personala asupra nuntii si nu doriti sa fiti un simplu invitat la cel mai important eveniment din viata de cuplu, atunci iata cateva sfaturi despre cum poate fi personalizata o nunta:

Personalizati-va invitatiile. Dati frau liber imaginatiei si iesiti din tipare. Scrieti invitatiile de mana sau folositi ca si fundal o vedere din locul in care v-ati indragostit. Puteti folosi orice tip de hartie, de orice culoare si puteti adauga accesorii dupa bunul plac, atata timp cat simtiti ca va reprezinta.

Alegeti o muzica interesanta pentru nunta si optati pentru o melodie de suflet pentru dansul mirilor.

Daca doriti ca invitatiile voastre de nunta sa fie elegante si perfecte, insa nu doriti sa investiti prea multi bani, puteti sa vi le faceti singuri, dupa cum urmeaza:

Alegeti un font, o marime si un stil pentru scrisul de pe invitatie.

Gandit-va ce doriti sa scrieti pe invitatie. Puteti alege ceva orginal sau puteti opta pentru o varianta mai clasica de invitatie, in functie de preferinte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.