Lajumate

Lista articolelor despre lajumate pe AflaCum.ro

Articole despre lajumate

Citeste cele mai noi articole despre lajumate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lajumate, pe AflaCum.ro!

Tepele din mediul online inca exista! Cand vrei sa cumperi/vinzi un produs pe un site de vanzare/cumparare trebuie sa fii atent/a, deoarece inca poti fi pacalit/a. Iata cum sa te feresti de tepe pe site-urile de profil.

Cum sa te feresti de tepe pe site-urile de vanzare/cumparare:

- alege o platforma cunoscuta, populara, care primeste un feedback bun din partea utilizatorilor(exemple: olx, publi24, lajumate)

Piata de anunturi online dedicata vanzarii si cumpararii este foarte bine dezvoltata in Romania. Olx, Publi24, Lajumate sau Okazii sunt doar cateva dintre site-urile cu specific care au crescut vazand cu ochii in ultimii ani. Concurenta va fi si mai mare in aceasta zona. Facebook a lansat platforma Marketplace si in tara noastra.

Peste 550 milioane de oameni din toate colturile lumii(25 tari) acceseaza, in fiecare luna, grupuri de Facebook dedicate vanzarii si cumpararii. Profilurile de Facebook ale persoanelor care vand sau cumpara diverse lucruri pot fi consultate, la fel ca si prietenii comuni, iar acest lucru ofera o mai mare siguranta, au anuntat reprezentantii companiei. Plata pentru produsele achizitionate se poate face online sau direct la vanzator.

Iata cateva date importante legate de Facebook Marketplace:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.